Peuterspeelzaal De Lepelaar en BSO GO!

Peuterspeelzaal de Lepelaar en buitenschoolse opvang GO! Kinderopvang

In onze school biedt GO! Kinderopvang opvang bij peuterspeelzaal de Lepelaar voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar is mogelijk bij IKC het Mozaïek.

PSZ de Lepelaar
PSZ de Lepelaar is een VVE peuterspeelzaal. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse educatie. Dit betekent dat het aanbod speciaal bedoeld is om kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling. Er is vooral veel aandacht voor taal. Er is een intensieve samenwerking tussen de peuterspeelzaal en de Lepelaar. We werken samen aan de ontwikkeling van uw kind. De overstap van peuter naar kleuter gaat spelenderwijs.

De Lepelaar is geopend op alle ochtenden van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 11.30 uur. Daarnaast ook op dinsdag- en donderdagmiddag van 13:00 uur tot 15:30 uur.

Buitenschoolse opvang
Het is belangrijk dat uw kind zich thuis voelt en op een ontspannen manier samen met leeftijdgenootjes bezig kan zijn. Bij IKC het Mozaïek (kempenaar 21-06) kunnen kinderen na school binnen en buiten spelen, knutselen, spelletjes spelen en er worden allerlei activiteiten gedaan. In de vakanties is er zelfs een speciaal activiteitenprogramma.

De buitenschoolse opvang is elke werkdag aansluitend aan de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Op schoolvrije dagen en in vakanties is er de hele dag opvang.

U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de groep. Voor meer informatie over tarieven en aanmelden kunt u terecht op de website www.go-kinderopvang.nl.

GO! Kinderopvang
Bezoekadres De Schans 19-09