Body Boem Big Band

Geplaatst op zondag 3 september 2017

Om de positieve ontwikkelingen van de school: een groeiend leerlingenaantal, voor het tweede opeenvolgende jaar een voldoende score op de Centrale Eindtoets, de start van de prachtige Bibliotheek op School en de twee  grote kleuterlokalen, samen met elkaar te vieren hebben we op donderdag 7 september om 14. 45 uur een knallende voorstelling.

Op donderdag 7 september gaan alle kinderen van de school muziekworkshops volgen die aan het eind uitmonden in een grote presentatie op het schoolplein. Het project heet de Body Boem Big Band en wordt geweldig!

We nodigen alle ouders, verzorgers en belangstellenden uit om donderdagmiddag 7 september om 14.45 uur de eindpresentatie van de Body Boem Big Band bij te wonen op het schoolplein. U KOMT TOCH OOK?