Zeebodemloop – Jeugdloop

Geplaatst op maandag 30 mei 2016

SchOOL Jeugdloop

Voor jongens en meisjes van de basisscholen is er de Stichting SchOOL Jeugdloop en de Stichting SchOOL Scholenloop waar je GRATIS aan mee kunt doen.
De afstand is 1 kilometer, net genoeg om je even lekker uit te leven.

Voor iedere deelnemer is er een medaille. Voor de school met de 5 snelste meisjes en voor de school met de 5 snelste jongens is er een scholenbeker.
Bovendien is er een prijs voor de snelste 3 jongens en 3 meisjes in de volgende categorieën:
t/m 6 jaar
7 en 8 jaar
9 en 10 jaar en
11 en 12 jaar.

Voor de kinderen in de leeftijdsgroep 13 en 14 jaar is er dus geen prijs voor de snelste loper of loopster.

Er wordt gelopen met een ChampionChip, die leen je van de organisatie en kost je dus niets om te gebruiken

De eerste start is om 11.00 uur bij Sportcentrum De Koploper.

Na afloop kunnen jullie gratis zwemmen in De Koploper. Je moet wel je startnummer van de Jeugdloop laten zien!

Inschrijving

Stichting SchOOL Jeugdloop: vanaf 9.00 uur bij het inschrijfbureau in de sporthal van Sportcentrum De Koploper.

Alle kinderen kunnen zich die dag inschrijven.

Jullie kunnen je ook tot 26 mei 2016 tot 23:30 uur inschrijven met de link die jullie hebben gekregen via DigiDuif.

logoZBL2013 200x200