Stageplaats

Ben jij pabo-student en ben je op zoek naar een stageplaats op een basisschool? Neem dan contact op met de stagecoördinator van ons bestuur (Stichting SchOOL) mevrouw M. Oude Reimer.  Zij zal je dan in contact brengen met diverse scholen zodat je op de juiste plek terecht komt. Wij kunnen niet altijd een stageplaats op onze school garanderen. Stuur een mail naar: m.oudereimer@stichtingschool.nl en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Ben je student aan een ROC en doe je de opleiding ‘Helpende Welzijn’ of een vergelijkbare opleiding? Dan hebben wij helaas geen stageplaats voor je. Jouw opleiding sluit onvoldoende aan bij de verwachtingen die we van stagiaires binnen onze school hebben. We kunnen je daarom helaas niet helpen en wensen je veel succes bij het vinden van een stageplaats.